Räddningen denna vinter! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Räddningen denna vinter!

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Novaconcept !

Alltså denhär vintern… jag som aldrig varit torr om händerna i hela mitt liv håller på att torka ut till och från. Har verkligen fått värsta räddningen från Novaconsept. Ni som följt mig länge vet att det är en av mina favorit shoppar då de säljer ekologiska hudvårdsprodukter som INTE är testade på djur! Min bright highlighter är från dem, hihi.

Nu har jag fått testa lite produkter från serien Kivvi s om jag verkligen ÄlLSKAR. Kivvi använder inte alkohol, artificiella färgämnen, konserveringsmedel, doftämnen, mineralämnen, olja raffinaderiprodukter eller giftiga ämnen. Lämpar sig för veganer och är inte testade på djur. Veganska produkter helt enkelt .

Deras dag, natt och ögonkräm är så himla bra! Jag har testat dessa i ca 2 veckor nu och de är så god doft på dem utöver att de är otroligt bra. För mig känns det så etiskt och bra med smink som inte är testat på djur. Även om jag själv inte är vegan och förmodligen aldrig kommer bli så tycker jag det känns bra att inte använda djurtestade smink och hudvårds produkter eftersom det bara är något för vårt yttre liksom.

Body lotion är så bra med, den tar jag på mina torra händer hela tiden och den fungerar verkligen. Den återfuktar och ger inte bara ett fejakt lent lager och så är man torr igen efter 1 timme. Kan verkligen rekommendera den. Även läpp balsamet är fantastiskt. Dock har jag aldrig haft torra läppar i hela mitt liv men de blir extra lena och mjuka med den, hihi.

Älskar dessa produkter så mycket. Kika in på Novaconept s hemsida för annat kul med som vegansk smink, mm.., det finns inte på kilks precis, så svårt att få tag i.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.