Träd i hemmet! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Träd i hemmet!

Min babbe som ligger och sover med sin lilla gris!

Tindra älskar trädet.. hon leker med grenarna… hm…

När hon smilar med nappen i munnen.

Helt oskyldig tjej , haha.

Asså kolla ruffset hon har på huvudet. Hur söt är inte bodyn föresten, och lilla nappen med snigeln.

Pappa busar med Tindris.

​Hej finisar! 

Kollade ni också på mello igår?

När jag och Tindra kom hem från stan så lagade Marcus sötpotatis pommes med kebab spett och sedan mumsade vi på lite chips och nätter till Mello. Jag tyckte rätt låt vann, hehe. Det här är typ mitt första år på säkert 10 år i alla fall som jag inte är på mello finalen. Min mamma och syster va där i alla fall, hihi.

Har ni sätt mina nya fina träd? Alltså jag är helt helt kär! Har velat ha träd i mitt hem så länge. De är ifrån Artflowers . Jag har fått dessa träden ifrån dem och jag ÄLSKAR dem. 

Trädet i vardagsrummet heter Bouganivellea och har äkta trädstam och så är bladen och blommorna plast.Hur perfekt? Ser så äkta ut men kan aldrig vissna. Blir verkligen utomladskänsla Får mitt pirr i magen när jag tänker på solsemester på något resort hotell och så växer dessa blommor hejvilt där. 

Trädet i köket ni ser på mina amningsbilder med Tindra är ett körsbärsträd . Med otroligt fint. 

Man blir lycklig av att ha blommor i sitt hem!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.