Tiingelinn

Så tänker jag kring vänner

Hej finisar!

Idag har Tindra fått ätit lite burkmat. Vi har en öppnad päron puré och en med kyckling och grönsaker i kylen så därför får hon käka upp dem. Sedan ska vi laga egen igen, det är så kul att göra egen.

Hon mumsade så glatt upp sin kyckling och grönsaker. Tycker det är så smidigt med burkar när det är rätter med kött som tex kyckling för de vet vi inte hur man lagar riktigt. Tipsa gärna!

Till rubriken.
Jag vill inte låta som en diva så vet inte hur jag ska formulera mig men det är många som hör av sig och vill ses och så vilket är jättekul.

Jag är en sådan person som aldrig någonsin har varit populär och har därför haft extremt få vänner men nära vänner. Därför känner jag att när jag släpper in nya vänner i mitt liv vill jag gärna hålla en toppenbra relation med personen.

Umgås ofta och regelbundet och verkligen vara nära vänner. Jag är en sådan som inte passar att ha halv vänner typ, så till alla er jag umgås med, känn verkligen att ni är viktiga personer i mitt liv.

Därför är jag lite försiktig med att släppa in nytt folk i mitt liv.

Vill gärna umgås med folk som har barn eftersom jag själv har det. Älskar parmiddagar och sådant. Kul att ha vänner barn för man har så mycket gemensamt. Sedan har jag ju gamla Goa vänner som alltid kommer betyda allt för mig som jag hänger med utan barn såklart, haha.

Menar inte att jag inte vill bli vän med folk utan barn. Men är ganska " vuxen" av mig så ungås med folk i min ålder eller några år äldre liksom, det är dem jag klickar med.

Min dröm är att ha parmiddagar, lek dejter, åka på små semestrar tillsammans typ skara sommarland osv och det tror jag inte så många yngre personer vill. Det är nog mer fest och sånt som inte ens finns på kartan här, haha. Elle jo såklart babblarna teater och barnkalas …

Jag har nämnt tidigare att folk hör av sig och vill bli vän för att typ syndas i Tv, bloggen osv… de händer men nu ät det skit vanligt att folk skriver såhär:

"Jag läser inte din blogg men vill du ses" eller liknade.. de känns ju inte jättekul. Alltså för mig är det såå oviktigt om man läser min blogg eller inte. Tror knappast mina vänner följer den dagligen. Dock vet att alla kikar in ibland för de är ju nyfikna på Tindra och vad vi har för oss.

Jag känner att om man inte är intresserade av vårt liv så varför då umgås med oss? Hoppas ni förstår mig rätt.

Hur tänker ni kring vänner?

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    koka ca 4 potatisar, blomkål och 1 kycklingfilé i bitar. mixa sedan med bröstmjölk(ell grädde) och smör. Räcker till ca 3-4 portioner(frys in direkt) beroende på hur mkt barnet äter. Va alltid en favorit här hemma med bebisarna ? jättesöt Är hon!

  2. Daniela

    Jag har märkt att ju äldre (är 34) o mer ”vuxen” man blir destå viktigare blir de riktiga vännerna. Visst kan jag träffa bekanta på en fika om vi ändå båda är i stan. Men med jobb o egentid med gubben eller sonen (har en 16 månaders och ska ha en flicka i april) så finns de bara så många timmar över till vänner och då vill jag spendera de timmarna med riktiga vänner

  3. towemikaela

    Åh men fina fina du! ♡ känner igen mig sååå i det du skriver, jag umgås knappt med någon just för att folk inte riktigt är på samma nivå i livet.. min dröm är också precis som du säger minisemester, lek med barnen osv. ?