Tiingelinn

Skaffa syskon

Hej finisar!

Det är många, både släkt, vänner och er läsare som ofta frågar och vill att vi ska skaffa ett till barn.

Både jag och Marcus vill ha ett till barn, ganska tätt med Tindra men vi kommer skaffa ett till barn när det känns 100% för oss. Om det är imorgon eller om ett år bestämmer vi.

Jag tycker inte riktigt att man ska pusha så mycket för det är ju vi som ska vilja ha ett barn ju.

Jag kan bli väldigt stressad med. Tindra är trots allt bara 5 månader gammal, snart 6, hihi.

Just nu kan jag inte ens bli gravid för jag helammar henne och det tog lång tid att " skapa" henne så vi tar inget föregivet och är så nöjda med den fina människa vi har.

När man tittar tillbaka på dessa bilder så blir man bra sugen, haha. Jag hoppas att nästa gravidet kommer kännas mer välkomnade av folk i vår närhet och av alla på sociala medier.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mosan

    Det jag just fått lära mig på föräldrautbildning på mvc (är gravid i v 34) är att en ägglossning kan starta om det är 5 timmar mellan amningstillfällena. Så tänk på att skydda er om inte syskon känns rätt just nu. Tack för trevlig blogg!

  2. Sandra

    Folk kommer att tjata. Oavsett vad det gäller hela tiden. Jag har lärt mig med åren att dom inte menar illa utan bara är nyfikna. Men för en själv blir det tjatigt. Det är svårt, men försök att inte göra det till en stor grej. Du verkar vara en smart och stark tjej och jag tycker att ni är duktiga som säger att ni tar det i er egen takt!

  3. Klj

    har en son på 8 o får ofta den frågan ., i åtta år har jsg fått frpgsm nu blir jag bara ledsen över att min son inte kommer få nåt syskon

  4. Aleska

    Har 17månader mellan mina två. Första 25/4-16 Andra 28/9-17❤ de är lite smått jobbigt ibland, men kan känna kärleken mellan de redan nu?

  5. fitnessfortwo

    Man ska aldrig låta sig stressas eller påverkas av sådant. Såna beslut måste man få ta själv. Njut, vill ni ha barn skaffa, planera, vill ni njuta av ett barn gör det och strunta i vad andra säger. ?

  6. ElinsPluss

    så fina bilder ? för mig dröjde det tills emma var ca året innan jag ens ville fundera på syskon. fick tillbaka mensen efter 11 månader oc innan dess går det ju som sagt inte ? nu är emma 2 år och jag gravid i v35 ?