Va stolt över ert barn – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Va stolt över ert barn

Hej finisar!

Här är min lilla leopard tjej, hihi. Ska visa er hennes senaste outfits på bloggen snart så då får ni låssas att ni inte redan sätt denna, haha.

Jag är så otroligt stolt över min lilla tjej! Hon blir mer och mer sin egen lilla människa. Det är en stark brud som idag kravlade iväg från sitt babygym.

Jag får höra så mycket om att hon är liten. För mig är hon inte alls speciellt liten utan normal. Finns många som är mindre. Dessutom spelar det ingen roll för mig. Huvudsaken är att Tindra mår bra och utvecklas och det märker man så tydligt.

Hon ligger och rullar och nu hasar hon sig framåt. Hon är otroligt nyfiken min lilla tjej. Hon vill vara med och se saker, är intresserad, skrattar och är så med.

Finns ingenting som skulle kunna göra mig stoltare i livet än Tindra.

Nu är det typ någon grej att man ska ha jättestora bebisar. Ju större desto bättre. Eller så är det ju mindre desto bättre.

Tindra är helt perfekt som hon är. Det spelar väl ingen roll vad man väger?

Visst har hon skön sovstil btw? Nappen var i i 20 min sedan åkte den ut.. alltid något.
Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Klart hon är perfekt som hon är! Har hört samma om min dotter som är 10 månader. Hon är mindre än två vänners barn som är 5 månader yngre. Ena vännen frågade t o m vad bvc säger om att min dotter går så dåligt upp i vikt. Liksom what? Vem har ens sagt att hon går dåligt upö i vikt. Bara för att hon är mindre än snittet. Bvc tycker att hon är perfekt det tycker vi med

  2. fitnessfortwo

    Herregud.. ska de till o med gå på barns utseenede, nu har det väl gått för långt. Huvudsaken barnen är friska, utvecklas o följer sin kurva. Sån liten söt tjej😍 snart är det min tur att bli mamma 😊 längtar

  3. IdaHjort

    jag fick alltid höra när Ludvig kom ”herregud vad stor, bla bla” sen på Bvc framför allt gnäller dem på att han var för smal sen började vi med tillägg och då väger han för mycket till sin längd. alltså orkar inte, nu skiter jag i allt. Är han nöjd & mår bra så är jag det! Jag håller fullkomligt med dig, jag tror dessutom man känner sitt barn bäst själv ☺️ Såå fina kläder & bebis såklart 😍✨