Tiingelinn

Inviger sittdelen

Hej finisar!

Idag har Marcus familj varit på besök hos oss! Så himla mysigt! Blev så glad att alla kom.

Vi började dagen med att bjuda på frukost. Som jag glömde fota, alltså va värkarna frukosten med massor av pålägg och allt ångrar mig så att kameran inte hann fånga det, haha.

Sedan tog vi en långpromenad med sittdelen för första gången. Tindra blir så sjukt arg och skriker i liggdelen för hon vill se saker liksom. Denna funkade så bra. Hon somnade efter 10 min. Hade dock inte fullt sittläge ännu. Bara halvt och sedan liggläge. Kommer däremot att ha liggdelen litegrann fortfarande.

Vi tog en promenad till prästryggen och kollade på ankorna som blev matade.

Sedan bjöd vi på paj till lunch och då kom även mamma. Vi har så trångt i köket de är så tråkigt bara. Fy annars skulle man göra sånt oftare liksom.

Blev 2 bacon pajer med spenat och en utan och sedan kycklingpaj med soltorkade tomater, kyckling och spenat.

Tindra var finklädd med sin söta klänning och glittriga brallor men hon kräktes ner de. Jag hinner aldrig ta bild med hennes finkläder ju! Ska tvätta upp dem och ha de på henne typ imorgon för en bild, haha. De är så fin klänning med spets och allt.

Puss och kram!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amanddafelicia

    Astrid började vägra liggdelen vid 3 månader men jag härdade till hon var 5 månader, förstår inte hur jag orkade bära henne varje promenad (blev sock inte många promenader pga det), blir nästa barn likadant så kommer jag byta tidigare ??

  2. Sanna

    Gjorde samma sak med våran dotter… hon var bata nöjd i vagnen när hon sov.. annars arg.. bytte till sittdel när hon var 4 månader men hade den lite lutande… sen den dagen har hon älskat att åka vagn och är nu 1 år ?