Tiingelinn

2 rätter till

Hej finisar!

Trött mamma här som vanligt med påsar under ögonen, haha!

Igår lagade jag en ny maträtt igen. Är sååå kul att testa nya recept. Denna gången blev det färsk pasta med soltorkade tomater, kyckling, pesto, vitlök och lite kryddor! Åt även suchi igår så mumsigt.

Är kul med varierad kost. Kan tillägga att kyckling pastan var godare än den ser ut.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Ville bara säga att tävlingarna du håller på instagram är olagliga, man får inte ha tävlingar utan motprestation. Ju större konto du får desto mer är dessvärre chansen att du blir anmäld för dessa tävlingar från troll som inte gillar er. Hoppas du inte tar illa upp att jag skriver här. Må gott

  2. tiingelinn

    Hej! Ja så mumsigt! Alltså jag avskyr lök, haha. Har lite vitlöspulver i vissa maträtter men det fungerar bra. Kram

  3. Olivia

    Gott, kanske dum fråga men går det bra för dig att äta vitlök och lök när du ammar? Har hört att många barn får ont i magen av det men det är ju såå gott. Du kanske inte märker något på eran lilla? ?

  4. Moa A. Suuronen

    Men gud det ser jätte gott ut! Ta inte denna kommentar som negativ men då jag inte sätt så många inlägg om hemlagad mat ut av dig förväntade jag mig inte sånnahär maträtter ut av dig! JÄTTE KUL verkligen att se vad folk kan laga som man egentligen kanske inte trodde när man inte fått se så mycket ut av ens kunskaper på exemeplvist den genren du har haft/har på bloggen! Jätte kul att du börjat utöka inläggen med mat och recept!