Träffat Stockholms mammor – Tiingelinn

Tiingelinn

Träffat Stockholms mammor

Hej finisar!

Hur söta är dessa bilder på Tindra, hihi. Den i mitten är så söt hon och satt och gjorde så söta grimarser till mig och log. Sedan blev hon gnällig och fick en napp från märket Mam. Just deras nappar tar hon litegrann. Idag gick det bra för hon somnade, hihi.

Sedan har vi varit inne i stan och träffat två Stockholms mammor som är 1 år äldre än mig. Va super kul att träffa lite nya mammor och deras bebisar! Tindra matchade in med dem för hon hade in livly mössa idag, hihi.

Nu håller Marcus på att storstädar köket och jag och Tindra ammar.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.