Vad har jag i min skötväska ? – Tiingelinn

Tiingelinn

Vad har jag i min skötväska ?

Hej finisar!

Detta inlägg är sponsrat av amvina.se! Här kommer jag visa er allt jag har i min fina skötväska som kommer ifrån Skip hop.

Här har vi en bild på allt jag har i väskan.

Alltså för det första är detta den mest praktiska skötväska! Den har så många olika fack, det finns innerfack, det finns flaks värmare, skötbädd, allt verkligen. Sedan är den så fin och passar perfekt på min fina Emmaljunga vagn.

I det lilla facket på sidan ni ser i bakgrunden har jag alltid mina kort. Har inga fickor på min jacka men har alltid med skötväska vart jag än är så då vet jag att korten följer med.

I det stora yttertaket på utsidan har jag alltid Tindras lilla bok där de skriver på bvc om hennes utveckling.

Blöjor såklart! Libero 1&2 har vi lite blandat hon är i övergångsfasen nu, hehe. Brukar ha ca 10 st för att vara säker.

Våtservetter. Jättebra att ha. Alltid oparfymerade. Brukar ha med en mjukgörande grej mot röd rumpa med.

Diverse bra att ha grejor. Två Dregglisar och en liten extra bebis filt. Har alltid filtar i vagnen men har med en liten extra.

Ett helt ombyte. Ifall att det blir rygbajs, kräks, en strumpa försvinner eller liknande.

Nick’S bars. Är så bra när man behöver snabb energi. Rekommenderas verkligen. Även bra med något som smakar som godis men är nyttigare och sockerfritt.

2 extra mössor. Man kan alltid behöva en mössa.

Vantar till mig och Tindra samt lite hårband och extra strumpor.

Amningsilägg. Många dessutom man vet aldrig ibland får man byta 5 gånger på en timme. Ett stort måste!

Nappar från Mam. De enda Tindra kan ta ibland. Har dem steriliserade i så smarta förvaringsburkar så de inte blir ”smutsiga” Har även napphållare och en snuttis.

Det är faktiskt var jag har i min jättefina skötväska. Kika in hos Amvina om ni med vill ha en sådan fin.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Superfin!! Men du har du testat nappen Nuk genius? För den är så mycket mindre än mams! Min dotter tog också bara Mam ibland men sen testade jag Mam genius och den tar hon varje gång hur lätt som helst! Jag la upp ett inlägg om den på min blogg för några dagar sen om du vill se skillnaden mellan båda napparna

  2. Therese

    Superfin!! Men du har du testat nappen Nuk genius? För den är så mycket mindre än mams! Min dotter tog också bara Mam ibland men sen testade jag Mam genius och den tar hon varje gång hur lätt som helst! Jag la upp ett inlägg om den på min blogg för några dagar sen om du vill se skillnaden mellan båda napparna

  3. Therese

    Superfin!! Men du har du testat nappen Nuk genius? För den är så mycket mindre än mams! Min dotter tog också bara Mam ibland men sen testade jag Mam genius och den tar hon varje gång hur lätt som helst! Jag la upp ett inlägg om den på min blogg för några dagar sen om du vill se skillnaden mellan båda napparna