3 år idag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

3 år idag

Hej finisar!

Idag är det 3 hela år sedan jag fick denhär ringen på mitt finger. Helt sjukt ändå. En 16 årig tjej och kille som precis förlovat sig och idag är det en 19 årig kille och en 19 årig tjej som har världens vackraste dotter tillsammans, är sambos, medverkar i en tv serie och firar sin 3:e förlovningsdag!

Nu längtar jag efter att få fira bröllopsdagar, haha.

Är så glad att det blev såhär. Måste vara ödet som gjorde att vi träffades. Marcus är den enda killen i mitt liv.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Ååhh så fint! Är själv snart 16 och har varit tillsammans med min kille sedan vi var 13. Drömmen är ju att bli som er hahah! <3 Hur gamla var ni när ni träffades? 😊