Tiingelinn

Mysig höstfotografering i Fjugesta

Vår fina vagn med babyskyddet i klickat!

Tindra bus påväg till fotograferingen.

Tindra i en av sina outfits!

En liten sneakpeek på en utav bilderna Karin tog. Denna är ju tagen med zoom och mobilen så det är ju svin dålig kvalitet men Karins bilder kommer vara fantastiska!

Så himla häftig plats alltså!

Hej finisar!

Åh idag har min lilla Familj varit i Fjugesta och träffat underbara Karin som tagit fantastiska bilder på oss! Är Såå taggad och sugen på att se bilderna hon tog på Tindra och på vår lilla familj, såg flera i kameran och alltså wow, wow, wow! Vilken fotograf och vilken plats alltså!

Vet att ni är flera som frågat mig om tips på fotograf i Örebro om jag hittade någon och nu har jag 2 absoluta favoriter det är Fotokarin.se och Marialager. Maria tog underbara gravidbilder på oss och Karin har tagit så otroligt fina bilder på vår familj och på Tindra, som sagt längtar ihjäl mig de ska ramas in här hemma! Har framkallat kort redan från preggo fotograferingen och lite anana men blir en till framkallning när dessa bilder kommer.

Miljön vi fotade i var helt underbar alltså! Vilka häftiga platser! Nu är jag dock väldigt frusen och ligger ner bäddad under ett täcke, haha.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.