Krossade ädelstenar som ögonskugga – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Krossade ädelstenar som ögonskugga

Hej finisar!

För nära veckor sedan blev jag ambassadör för Palina som är ett mineral smink märke samt hudvård och jag är så stolt. Deras smink håller en så hög kvalitet och till skillnad från andra sminkmärken så har de inte i massor av billiga ” skit ingredienser ” för att fylla ut sin produkt. Läser man innehållsförteckningarna så är det bara skonsamma saker som till och med tillför något till huden.

Idag tänkte jag visa er deras underbara ögonskuggor. De är helt underbara, jag som älskar glitter med stort Ä är kär i dessa så himla bright. Bästa är att de även funkar perfekt som highlighter så jag brukar ta den ljusaste färgen av dessa på min hand till kindbenen med.

Jag älskar ju när det glittrar massor men man kan även få mycket mindre glittrigt resultat om man slår av borsten mer och så. Sedan är ett hett tips att doppa borsten i vatten om man vill ha matalic effekt. Blir super snyggt med!

Är så svårt att ge dem rättvisa i bild då de är ännu finare i verkligheten, men har försökt dra ner ljusstyrkan här så ni ska kunna se. Jag älskar dem! Ska tillägga att Lina som är grundare av Palina inte har sagt åt mig att skriva detta inlägg eller så utan jag gör det för jag vill. Dessa skuggor skulle verkligen jag velat bli tipsad om, hehe.

Tänk att jag fick en stund över idag och kunde sminka mig lite när Tindra sover. Bjuder på lite bilder från dagens sminkning.

Till rubriken med ögonskuggorna och allt smink från Palina är vegansk så de innehåller inga krossade löss. Ögonskuggorna innehåller krossade ädelstenar så det känns så fräscht och lyxigt att ha dessa på ögonen och kanske är det därför de har ett så underbart skimmer som jag aldrig upplevt i en annan smink produkt.

Just nu har palina 15% rabatt på hela hemsidan, såg det nu när jag gick in och skulle länka lite, hehe.

Besvara gärna frågan nedan:

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.