Tiingelinn

Datumet för kejsarsnitt, besked om lägenhet och dejt med Linda och Moshé

Hej finisar!

Alltså mitt liv är ju en berg och dalbana utan att överdriva. Igår gick verkligen allting fel och kändes skit och idag är det precis tvärt om!

I morse åkte jag till Lindesberg för att träffa Linda och Moshé! Vi hade skit mysigt och käkade glass och grejor.

Sedan klockan 11 så skulle de ringa om lägenheten och jag var så nervös asså. 4 minuter över 11 hade de inte ringt så då ringde jag byggledaren och han svarar

" Det gick åt helvete, ni får flytta in om 2 månader" och jag höll på att bryta ihop alltså. Sedan säger han " jag bara skoja ni får flytta in imorgon" alltså den lyckan, den lättnaden. Wow!

Linda har med fått en lägenhet och ska flytta in imorgon så vi firade både hon, jag och Moshé med lyx lunch på Salute.

Jag åt en as god pasta, år upp hela, hel sjukt hur jag fick i mig den och Linda och Moshé åt en varsin italiensk pizza.

Alltså jag älskar att umgås med Linda hon är en så härlig person med mycket energi som är så genomsnäll och man mår ju bara bra av henne. Moshé va med så söt och bjöd mig på sin favorit klubba och piggelin, sötaste ungen!

När jag kom hem så låg det även ett brev i brevlådan med tid och datum för vårt kejsarsnitt. Alltså wow känns så himla spännande och läskigt och underbart på samma gång.

Jag vill inte berätta tid och datum än för känner att jag kommer ha en sådan press på mig om alla vet liksom men kan säga att inom 2 veckor har vi vår bebis utanför magen.

Vilken underbar och fantastik dag, wow!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.