Tiingelinn

Tips på en av få bloggar jag läser

Hej finisar!

Här kommer ett tips från mig på en av mina favorit bloggar. Det är @Juliasager jag vill tipsa er om!

Jag har följt Julias blogg i minst 2 år tror jag. Det jag älskar med hennes blogg är hennes fina bilder, bilderna i detta inlägget har jag lånat från hennes blogg. Hon lägger ner tid och energi på fina foton och sådant älskar jag. Inläggen hon gör ser aldrig slarviga ut liksom.

I mina ögon är hon en riktig modedrottning som jag blir så inspirerad av. Hon har alltid snygga kläder, snygga smycken och bra tips som hon delar med sig av. Det absolut bästa är såklart att hon är personlig. hennes blogg likar ingen annan, hon kör sitt eget koncept och det jag märker att vi har gemensamt är att vi båda är riktigt drivna.

Jag älskar att se drivna tjejer och hela Julia utstrålar power och drivkraft för mig. Hon är ingen bloggare man kan köra över och jag vet att det här är en sådan tjej som har kämparglöd, som vill och satsar högt och jag bara känner igen mig så mycket i flera saker hon skriver om på sin blogg.

In och kika Julias blogg nu vetja och om ni gillar den lika mycket som mig får ni börja följa. Jag läser får bloggar faktiskt skulle jag säga, det är lite andra gravid bloggar och typ Isabella Lövengrip och så men Julia är en sådan person man bara vill följa. Tjejer med driv är det bästa jag vet!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.