Så hemskt så jag bara grinade – Tiingelinn

Tiingelinn

Så hemskt så jag bara grinade

Hej finisar!

Ligger i sängen bredvid min sovande man. Snyft vill mysa och gosa men han ska jobba imorgon. Så himla tråkigt.

Var med om något hemskt idag. Kände inte några sparkar eller rörelser på hela dagen, förmodligen för jag var igång och inte tänkte på det.

När jag kom hem så klämde vi på magen och höll på men jag kände inget ändå.

Jag bara började grina hysteriskt av rädsla att något inte var bra med vår lilla tjej. Marcus försökte trösta mig men det gick inte.

Tillslut när jag stod och skar frukt till oss så pratade jag med lilltjejen när Marcus var nere på mitt rum och då kändes det bättre. Efter ett tag började hon hicka och jag fick en sådan lättnads känsla i hela kroppen.

Nu har hon sparkat lite med så känner mig lugn.

Tror ingen som inte har en bebis i magen själv kan förstå känslan. Kärleken till den lilla människan i magen och en sådan rädsla.

Jag längtar så efter att få träffa henne. Min äskade lilla Tindra Malm!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MammatillNicolaus

  Ja känslan är ingen kul! Men kände också mindre fosterrörelser i samma vecka som dig. Bebis sover mycket av tiden nu men fosterrörelser ska du känna flera gånger om dagen annars ring in till förlossningen 😍 Hoppas hon rör sig nu och är aktiv kram💗💗

 2. MammatillNicolaus

  Ja känslan är ingen kul! Men kände också mindre fosterrörelser i samma vecka som dig. Bebis sover mycket av tiden nu men fosterrörelser ska du känna flera gånger om dagen annars ring in till förlossningen 😍 Hoppas hon rör sig nu och är aktiv kram💗💗

 3. emiliamarinaevelina

  Det är trångt för lilltjejen men trots det så om det skulle vara så att hon inte rört sig som hon brukar, åk in & kolla, hellre en gång för mycket än för lite. Oftast går det bra, men man kan inte ta något för givet. Nathalie gjorde så en gång, slutade sparka på morgonen och jag kände direkt att något var fel. Vi åkte in och trots att dom klämde satan för att få henne att röra sig så gjorde hon inte det. Hon hade hamnat i någon ”djupsömn” så det tog jätte länge innan dom kunde väcka henne, men man såg att hennes hjärta pumpade som det skulle vilket var skönt 😊 Men jag vet känslan, bara rädslan går knappt att beskriva ❤️

 4. emiliamarinaevelina

  Det är trångt för lilltjejen men trots det så om det skulle vara så att hon inte rört sig som hon brukar, åk in & kolla, hellre en gång för mycket än för lite. Oftast går det bra, men man kan inte ta något för givet. Nathalie gjorde så en gång, slutade sparka på morgonen och jag kände direkt att något var fel. Vi åkte in och trots att dom klämde satan för att få henne att röra sig så gjorde hon inte det. Hon hade hamnat i någon ”djupsömn” så det tog jätte länge innan dom kunde väcka henne, men man såg att hennes hjärta pumpade som det skulle vilket var skönt 😊 Men jag vet känslan, bara rädslan går knappt att beskriva ❤️

 5. malin

  så fin! rekommenderar äta nånting sockrigt godis dricka klunk läsk buffa på magen om man inte känner något , otroligt läskigt minns själv vilken panik rädsla jag fick!! men va aldrig något fel kram <3

 6. malin

  så fin! rekommenderar äta nånting sockrigt godis dricka klunk läsk buffa på magen om man inte känner något , otroligt läskigt minns själv vilken panik rädsla jag fick!! men va aldrig något fel kram <3

 7. marielinneaa

  Usch vilken hemsk känsla det måste vara 😢 Har inga barn själv än men det måste nog va det värsta att man inte känner någon spark eller rörelser. Skönt att de kom tillbaka så de inte var något mer er lilla Tindra 💗

 8. marielinneaa

  Usch vilken hemsk känsla det måste vara 😢 Har inga barn själv än men det måste nog va det värsta att man inte känner någon spark eller rörelser. Skönt att de kom tillbaka så de inte var något mer er lilla Tindra 💗