Döda vår relation – Tiingelinn

Tiingelinn

Döda vår relation

Hej finisar!

Nu har jag och Marcus försökt bygga ihop ett skötbord i ca 2 timmar. Alltså fy f*n säger jag bara.

För det första var vissa delar lite trasiga, för det andra var bruksanvisningen svindålig och för det tredje så var allt sjukt avancerat, blir galen.

Alltså detta skötbord skulle nästan få oss att bli osams alltså. I början var det så mysigt att börja bygga ihop det tillsammans, men när allt var trasigt och inget fungerar får man ju psykbryt, haha.

Jag klarade av att bygga ihop en låda, haha. Tur Marcus är lite mer händig och har tålamod.

Stackaren skulle gymma men han jobbar ju imorgon så blir nog tyvärr inget gym. Stackarn.

Nu ska vi istället mysa ner oss och ha det bra en liten stund.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marielinneaa

    Sånt tar på psyket och jag har inget tålamod för sånt 😅 Vi höll på att bli galna innan vår garderob blev ihopsatt, 3 lådor var sönder och inget annat funkade och de saknades skruvar. Jag höll på att bryta ihop totalt innan allt var klart så jag förstår dig 😊 Ha en mysig kväll ❤️

  2. marielinneaa

    Sånt tar på psyket och jag har inget tålamod för sånt 😅 Vi höll på att bli galna innan vår garderob blev ihopsatt, 3 lådor var sönder och inget annat funkade och de saknades skruvar. Jag höll på att bryta ihop totalt innan allt var klart så jag förstår dig 😊 Ha en mysig kväll ❤️