Tiingelinn

Vårt nya hem, vilddjur och polis

Hej finisar!

Igår kväll låg jag och Marcus och tittade på film ute på våran balkong här hemma och åt allt mums jag hade fixat, för er som undrar så blev han sjukt nöjd. Var så kul att se hans reaktion. Världens bästa kille!

Efter filmen började vi prata om livet och framtiden som väntar oss om bara någon månad, vilken extrem längtan! Är så mycket som ska hända.

Jag fick för mig att jag ville åka och kolla på lägenheten så Marcus hämtade bilnycklarna och vi åkte och tittade på den.

På vägen dit han vi möta polisen på vår lilla gata, alltså gatan här hemma vid huset där jag bor nu, läskigt!

Sedan när vi kom hem hade vi en räv på tomten. Försökte fota den men gick inte tyvärr. Den var 2 meter ifrån oss, så läskigt faktiskt.

Tänk att lägenheten snart är klar! Kommer vara sååå fin ju. Kolla vad söt Marcus är som står och blickar upp på balkongen vi ska sitta och mysa på, vår balkong! Är så kul att se framsteg varje gång.

Puss och kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. VanjaEk

    Så underbart att flytta in i en ny lägenhet! Vår lägenhet var helt nyrenoverad från golv till tak, så den kändes helt ny

  2. VanjaEk

    Så underbart att flytta in i en ny lägenhet! Vår lägenhet var helt nyrenoverad från golv till tak, så den kändes helt ny