Eftersom så många frågat – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Eftersom så många frågat

Hej finisar!

Ni är många säkert över 20 st som frågat varifrån min klänning kommer som jag hade på midsommar och här kommer svaret, haha.

Klänningen fick jag i present av underbara hemsidan Sofia Moore ! De var så himla gulliga och special sydde den så att den skulle passa mig under min graviditet! Hur snällt. Här är den underbara klänningen som original sedan är det något ändrat med tyget över magen på min.

Eftersom de var så snälla och skickade denna klänning till mig så jag kunde känna mig fin som gravid då alla gravidkläder är så fula så måste jag bara säga tack en gång till!

Fick ett mejl idag att de säljer ut klänningar för 100-400:- nu! Alla klänningar har dessa priserna i deras showrroom. Skulle jag verkligen rekommendera er att besöka, sjukt billigt ju! Är ni intresserade så mejla : [email protected] . VIP inbjudan!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.