Min kompis har fått sin bebis och jag solar och badar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Min kompis har fått sin bebis och jag solar och badar

Hej finisar!

Tycker det ser så roligt ut. På sista bilden kan man inte ens ana att jag är gravid eller hur? Är så glad att jag fortfarande har min smala kropp med en kula på magen och inte lagt på mig massor av annat fett.., än.. sommaren är lång och varm.

Ligger och verkligen njuter av solen ute på min stora guldsvan. Så skönt att vila utomhus. Är helt slut hela tiden, orkar verkligen ingenting. Skönt med lite solljus i alla fall, hihi.

Hur som helst ligger här på svanen och går in på instagram och ser världens sötaste lilla bebis! Min kompis @AlvaEkblom har fått sin bebis! Herregud tårarna bara spruta han var bara så sjukt söt! Nu vill jag bara träffa dem och ge mina presenter!

Vill ha min bebis, nu med men hon är för liten än så länge.

Puss och kram och stort grattis till nya mamman och pappan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.