Man kan ju alltid hoppas – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Man kan ju alltid hoppas

Hej finisar!

Åh när man ligger såhär hemma och mår lite skrutt med sammandragningar, svagt illamående och är trött ja då sitter man och drömmer sig bort, hihi. Kollar på massor med bröllopsvideos och saker relaterat till graviditet och bebis!

Va inne och tittade på Helen Torsgårdens videos och började typ grina, åh! Här är länk till en video hör hennes vänner fixade en babyshower för henne . Vill med ha en sådan ju, hihi. Jag är verkligen en planeringsmänniska, jag vill vara med och fixa och dona men en babyshower kan man tydligen inte ordna till sig själv, det ska vänner eller familj göra så jag kan inte fixa en, haha.

Man kan ju alltid hoppas lite men jag tror inte det kommer bli någon sådan för mig då det skulle vara nu i sommar eftersom bebis kommer i September och nu i sommar är ju alla bortresta, jobbar och så vidare, sedan har jag faktiskt inte så många vänner, har några som är riktigt bra istället.

Ja, ja nu ska jag helt enkelt första göra något vettigt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.