Tänk om de har haft fel!? – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Tänk om de har haft fel!?

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Herrobility. se Jag har fått hem ett utskick med massor av söta nappflaskor, pipmuggar och små behållare att frysa in bröstmjölk i eller Nara ha med sig snacks. De är super smarta för de går att skruva fast på nappflaskorna, hihi. Napparna till flaskorna finns även i olika storlekar så du kan anpassa den till ditt barns ålder, ska den användas till ersättning, välling eller något annat liksom.

Rabattkoder:

Med rabattkoden ” Tiingelinn20″ får du 20% rabatt på ett startpaket på hemsidan.
Med koden “Tiingelinnfrifrakt” får du fri frakt om du vill köpa bara någon produkt.

Som rubriken lyder så börjar jag bli lite nervös över att det inte ligger en Tindra i magen utan en liten pojke, hehe. 3 barnmorskor har konstaterat flicka men jag var så säker på att det var en pojke från början. Självklart spelar det ingen roll om en pojke tittar ut men vi har liksom köpt och fått så mycket rosa. Kanske är jag lite gammeldags men ja, jag kommer inte sätta på en son klänning. Vill han ha det senare när han blir stor och kan prata, fine då får kan klänningar men nej jag skulle inte klä en nyfödd son i klänningar och hårband. Är lite gammeldags, hehe.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tiingelinn

    Alltså det är bara bara hur jag kommer klä mitt barn. Skulle inte sätta på en nyfödd son en klänning eller en body det står mammas prinsessa på på då de för mig är flickigt. En rosa liten mössa eller tröja no problem. Gäller bara mitt eget barn alla gör som de vill❤

  2. Tiingelinn

    Alltså det är bara bara hur jag kommer klä mitt barn. Skulle inte sätta på en nyfödd son en klänning eller en body det står mammas prinsessa på på då de för mig är flickigt. En rosa liten mössa eller tröja no problem. Gäller bara mitt eget barn alla gör som de vill❤