orolig över min graviditet – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

orolig över min graviditet

Hej finisar!

Nu ligger jag i sängen och försöker ta det lugnt lite. Är så jobbigt just nu!

Idag har jag försökt att städa mitt rum, har hunnit med väldigt mycket men är inte klar. Så fort jag börjar röra mig så känner jag förverkar igen. Lägger mig och vilar och vips så försvinner dem.

Är även sjukt trött hela, hela tiden. Blir yr av minsta lilla trots att jag äter massor med frukt, järntabletter, frukost, ja allt! Ska liksom jobba nästa vecka då vill jag ha massor av energi ju!

Blir orolig vad det är som försiggår i min kropp, det som lugnar mig är prinsessans sparkar.

Nu ska jag över och äta hos mormor och morfar och sedan så ska jag vila och mysa i min goa säng.

Puss och kram!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. liinnandersson

  Åh tack så mycket! Allt är ju värt det för lilla bebisen men är orolig att hon ska vara för snabb ut. Kram

 2. liinnandersson

  Åh tack så mycket! Allt är ju värt det för lilla bebisen men är orolig att hon ska vara för snabb ut. Kram

 3. MammatillNicolaus

  Varit hos barnmorskan och kollat värdena idag ? Jag mår väldigt kasst för tillfället så jag gick till barnmorskan då släpper oron. Men drick mycket och vila så ska du se att det är bättre snart💕

 4. MammatillNicolaus

  Varit hos barnmorskan och kollat värdena idag ? Jag mår väldigt kasst för tillfället så jag gick till barnmorskan då släpper oron. Men drick mycket och vila så ska du se att det är bättre snart💕

 5. Sandra SG

  Hej! jag könner igen mig mycket i det du skriver, jag har dock passerat det statiet i graviditeten är i v35 (imorgon v36). Jag hade en tid jag mådde riktigt kasst varje dag och nu i några veckor har jag mått bättre än aldrig förr och känner mig inte speciellt gravid utan bara klumpig. Sparkarna gör mig också väldigt glad när man känner sig som mest klumpig å stor.vi alla gå igenom många olika stadier, men tänk nästa dag kan vara så mycket bätte, ta en dag i taget så blir det lugnare för dig. Kram

 6. Sandra SG

  Hej! jag könner igen mig mycket i det du skriver, jag har dock passerat det statiet i graviditeten är i v35 (imorgon v36). Jag hade en tid jag mådde riktigt kasst varje dag och nu i några veckor har jag mått bättre än aldrig förr och känner mig inte speciellt gravid utan bara klumpig. Sparkarna gör mig också väldigt glad när man känner sig som mest klumpig å stor.vi alla gå igenom många olika stadier, men tänk nästa dag kan vara så mycket bätte, ta en dag i taget så blir det lugnare för dig. Kram

 7. Sarah

  Du behöver inte oroa dig så var det under min gravitet oxå och de e inget farligt vissa Dagar är de mer så o andra mår man mycket bättre 😂

 8. Sarah

  Du behöver inte oroa dig så var det under min gravitet oxå och de e inget farligt vissa Dagar är de mer så o andra mår man mycket bättre 😂

 9. MammatillNicolaus

  Varit hos barnmorskan och kollat värdena idag ? Jag mår väldigt kasst för tillfället så jag gick till barnmorskan då släpper oron. Men drick mycket och vila så ska du se att det är bättre snart

 10. MammatillNicolaus

  Varit hos barnmorskan och kollat värdena idag ? Jag mår väldigt kasst för tillfället så jag gick till barnmorskan då släpper oron. Men drick mycket och vila så ska du se att det är bättre snart

 11. Sandra SG

  Hej! jag könner igen mig mycket i det du skriver, jag har dock passerat det statiet i graviditeten är i v35 (imorgon v36). Jag hade en tid jag mådde riktigt kasst varje dag och nu i några veckor har jag mått bättre än aldrig förr och känner mig inte speciellt gravid utan bara klumpig. Sparkarna gör mig också väldigt glad när man känner sig som mest klumpig å stor.vi alla gå igenom många olika stadier, men tänk nästa dag kan vara så mycket bätte, ta en dag i taget så blir det lugnare för dig. Kram

 12. Sandra SG

  Hej! jag könner igen mig mycket i det du skriver, jag har dock passerat det statiet i graviditeten är i v35 (imorgon v36). Jag hade en tid jag mådde riktigt kasst varje dag och nu i några veckor har jag mått bättre än aldrig förr och känner mig inte speciellt gravid utan bara klumpig. Sparkarna gör mig också väldigt glad när man känner sig som mest klumpig å stor.vi alla gå igenom många olika stadier, men tänk nästa dag kan vara så mycket bätte, ta en dag i taget så blir det lugnare för dig. Kram

 13. Sarah

  Du behöver inte oroa dig så var det under min gravitet oxå och de e inget farligt vissa Dagar är de mer så o andra mår man mycket bättre

 14. Sarah

  Du behöver inte oroa dig så var det under min gravitet oxå och de e inget farligt vissa Dagar är de mer så o andra mår man mycket bättre