Hemmafrun, lyckas på första försöket – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hemmafrun, lyckas på första försöket

Ungnsbakad lax a la Linn

Hej finisar!

Ligger i sängen med arbetskarl min, haha. Vi har lagt oss tidigt för han går ju upp 10 i 5 varje morgon. Stackarn.

Idag har jag varit hos mormor och morfar och ätit lunch sedan har jag och mormor kollat på bebiskläder och sånt hela dagen.

När Marcus kom hem gjorde jag iordning min ugnsbakade lax med potatis och sedan bakade jag en blåbärspaj och vi bjöd över mormor och morfar på fika med pajen, lite nektarin och kex med ost. Gjorde kaffe för första gången till dem och det blev gott! Stolt, haha. Lyckas på första försöket liksom.

Nu tittar vi på Lotta på Liseberg och bara myser innan Marcus ska sova.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.