Tiingelinn

Romantisk picknick och läskigt, olagligt äventyr

Hej finisar!

Alltså igår kväll, en dag att minnas livet ut! Tur att vi inte åkte hem alltså!

Efter vi hade golfat så skulle jag och Marcus till affären och köpa lite godis men så skulle Monika och Mats cykla 3 mil och vi hakade på Martin att åka med runt sjön med bilden och titta på och fick med oss Albin i sista sekund.

Vi åkte till Ica och köpte massor med godsaker och sedan rullade vi vidare. Vi såg djur på vägen, men även en väg in till ett utkiksberg som vi ville besöka. Vi åkte därför tillbaka dit efteråt och hade en så mysig picknick i solnedgången med utsikt enda till Mjölby från Karlsborg som vi är i.
Var helt, helt underbart.

Vi stannade även vid en mysig liten sjö, men sedan åkte vi vidare och hittade massor av coola ruiner från någon gammal borg. Var livrädd för att gå ned i en sådan håla men hakade ändå på, hihi. Så coolt ändå!

Killarna vågade sig in innanför gallren där det var förbjudet område men jag stannade i bilden. De hade sätt så sjukt coola grejor, gått i långa gångar med gamla stearinljus i taken som är minst 100 år gamla och ja, så himla häftigt. Fick uppleva så mycket på den kvällen vi var borta flera timmar.

Väl tillbaka åt vi mat och sedan drog killarna ut igen med lite mer sällskap av flera från vårt sällskap som blev så sugna. De var ute typ halva natten men jag och brudarna stannade hemma. Var så orolig för dem, längtade efter min Marcus liksom.

Var en helt fantastik upplevelse hur som helt! Wow!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vad kul ? Ligger Karlsborg med i östergötland ? Har aldrig hört talas om den staden/byn , eller vad det nu är , hehe . Bor i Linköping när vi inte är i vårt hus i Spanien . ?

  2. Sofia

    Vad kul ? Ligger Karlsborg med i östergötland ? Har aldrig hört talas om den staden/byn , eller vad det nu är , hehe . Bor i Linköping när vi inte är i vårt hus i Spanien . ?