Världens bästa överraskning och ett gott tips – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Världens bästa överraskning och ett gott tips

Hej finisar!

Igår när jag var påväg hem efter att ha fixat naglarna hos underbara Madeleine ringer Marcus och säger " Är det lugnt om jag kommer till dig idag" Vad tror ni jag svarade? Blev ju såklart överlycklig, hihi. Världens bästa överraskning!

Vi fixade lite fruktmys som vanligt och något sjukt gott jag måste tipsa er om är att doppa frukt i yoghurt! Vi hade våran favorit grekisk yoghurt med passionsfrukt smak. De var billiga på Ica denna vecka så passa på! Arlas i sådana gamla mjölkpaket ni vet, den är god som den är med så hett tips men att dippa blev verkligen en dessert!

Nu är Marcus på jobbet och jag ska städa, till tandis, på föräldrarutbildning och till frissan!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.