Tiingelinn

En stor förändring i vårt förhållande

Hej finisar!

Nu har Marcus åkt hem till Linköping igen, så himla trist, jag och sprattel tjejen i magen saknar honom redan. Jag vet att Marcus kommer bli en så himla underbar pappa. Bara genom att se hur han pratar med henne nu nere vid magen och pussar godmorgon, godnatt, känner när hon sparkar och är så närvarande som det bara går när man har 3 veckor kvar i skolan i en helt annan stad är så fint.

Det som snart sker i vårt förhållande nu är att vi kommer gå från att ha haft 3 års distansförhållande till att leva resten av livet tillsammans. Det är så himla underbart men kommer vara en stor omställning för oss båda. Jag kommer vara tvungen att blogga, hålla på med annat och så vidare och Marcus kommer vara tvungen att plugga, träna och sådant som vi tidigare gjort när vi varit från varandra.

Nu har vi ju ägnat all tid tillsammans åt varandra så det kommer bli väldigt annorlunda men så underbart. Han är verkligen världens finaste och jag vill ha honom hos mig jämt.

Till en början kommer Marcus flytta in här under sommaren då både han och jag ska jobba i Örebro och sedan i september flyttar vi in i lägenheten. Då kommer det ju såklart förändras ännu mer. Det kommer komma över folk till oss för att umgås, vi kommer åka från varandra för att göra saker på egen hand och så vidare. Allt kommer bli tvärt om mot hur det är nu. Det ska bli helt fantastiskt!

Bjuder på lite bilder från igår.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.