Men Linn hur går det med körkortet ? – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Men Linn hur går det med körkortet ?

Hej finisar!

Får denhär frågan såå ofta så måste bara ta upp det. Känner mig så stressad och pressad över detta.

Jag övningskör och pluggar teori, dock inte så regelbundet eller så mycket som jag önskar. Här är en lista med saker jag prioriterar framför körkortet.

1. Jag är gravid vilket innebär att jag är sjukt trött och inte orkar lika mycket. Behöver ofta sova en stund på dagen.

2. Jag tar studenten om 44 dagar och måste fokusera på skolan. Vill inte sabba mina betyg jag slitit för hela gymnasiet nu.

3. Varje onsdag går jag på föräldrar utbildning mellan halv 2 och 4 vilket gör att jag den tiden jag skulle jobbat med min naturkunskap försvinner och måste läggas på annan tid.

4. Jag har en tandställning som snart ska ut så massor med tandläkar besök.

5. Har ultraljud och massor med andra besök på sjukhuset, mvc osv eftersom det är en bebis i magen.

6. Jag har ett jobb som är sjukt viktigt för mig.

7. Jag driver denhär bloggen samt instagram och har massor med mejl att svara på, samarbeten att göra och såklart vanliga inlägg.

8. Jag har en pojkvän och familj jag vill umgås med.

Alla dessa saker måste jag försöka pricka in utanför skoltid så jag inte missar skolan. Är det något besök som inkräktar på min skoltid så är jag noga med att göra dessa saker på annan tid. Så ja ni förstår, det är mycket hela tiden.

Mitt mål är att ta körkortet i sommar.

Puss och kram'

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. tereseh

  Kämpa på! <3 Jag vet att körkortet kan vara tufft och det tar upp mycket tid. Jag tycker inte du skall stressa på det nu, du skall satsa på det som du själv tycker är viktigt och du skall verkligen satsa på slutspurten i skolan för den är över snart. När du har tagit studenten så hinner du nog med körkortet. Å det går betydligt bättre om man inte är stressad och har tid och möjlighet att satsa på körkortet, istället för att övningsköra och sitta och titta på klockan hela tiden och tänka på sjuttioelva andra saker som behöver göras.

 2. tereseh

  Kämpa på! <3 Jag vet att körkortet kan vara tufft och det tar upp mycket tid. Jag tycker inte du skall stressa på det nu, du skall satsa på det som du själv tycker är viktigt och du skall verkligen satsa på slutspurten i skolan för den är över snart. När du har tagit studenten så hinner du nog med körkortet. Å det går betydligt bättre om man inte är stressad och har tid och möjlighet att satsa på körkortet, istället för att övningsköra och sitta och titta på klockan hela tiden och tänka på sjuttioelva andra saker som behöver göras.

 3. alvaalarssoon

  Förstår att det kan vara drygt att få den frågan, men det är ju bara att säga: Det är inte rätt tidpunkt just nu! ❤ helt otroligt att folk tror bara för att man är 18 eller över att man typ ska ha körkort i handen… helst dagen innan.. Men som du säger har ju du mycket annat att tänka på, ditt barn, skola och jobb… viktigare saker än körkortet!🙈 jag tog mitt förra året och hade bara skola då men var ju skitstressigt ändå. Så tycker du gör rätt i att satsa under sommaren. Är ju en livsinvestering som är hur bra somhelst! 👏❤

 4. alvaalarssoon

  Förstår att det kan vara drygt att få den frågan, men det är ju bara att säga: Det är inte rätt tidpunkt just nu! ❤ helt otroligt att folk tror bara för att man är 18 eller över att man typ ska ha körkort i handen… helst dagen innan.. Men som du säger har ju du mycket annat att tänka på, ditt barn, skola och jobb… viktigare saker än körkortet!🙈 jag tog mitt förra året och hade bara skola då men var ju skitstressigt ändå. Så tycker du gör rätt i att satsa under sommaren. Är ju en livsinvestering som är hur bra somhelst! 👏❤

 5. tereseh

  Kämpa på! <3 Jag vet att körkortet kan vara tufft och det tar upp mycket tid. Jag tycker inte du skall stressa på det nu, du skall satsa på det som du själv tycker är viktigt och du skall verkligen satsa på slutspurten i skolan för den är över snart. När du har tagit studenten så hinner du nog med körkortet. Å det går betydligt bättre om man inte är stressad och har tid och möjlighet att satsa på körkortet, istället för att övningsköra och sitta och titta på klockan hela tiden och tänka på sjuttioelva andra saker som behöver göras.

 6. tereseh

  Kämpa på! <3 Jag vet att körkortet kan vara tufft och det tar upp mycket tid. Jag tycker inte du skall stressa på det nu, du skall satsa på det som du själv tycker är viktigt och du skall verkligen satsa på slutspurten i skolan för den är över snart. När du har tagit studenten så hinner du nog med körkortet. Å det går betydligt bättre om man inte är stressad och har tid och möjlighet att satsa på körkortet, istället för att övningsköra och sitta och titta på klockan hela tiden och tänka på sjuttioelva andra saker som behöver göras.

 7. alvaalarssoon

  Förstår att det kan vara drygt att få den frågan, men det är ju bara att säga: Det är inte rätt tidpunkt just nu! ❤ helt otroligt att folk tror bara för att man är 18 eller över att man typ ska ha körkort i handen… helst dagen innan.. Men som du säger har ju du mycket annat att tänka på, ditt barn, skola och jobb… viktigare saker än körkortet!

 8. alvaalarssoon

  Förstår att det kan vara drygt att få den frågan, men det är ju bara att säga: Det är inte rätt tidpunkt just nu! ❤ helt otroligt att folk tror bara för att man är 18 eller över att man typ ska ha körkort i handen… helst dagen innan.. Men som du säger har ju du mycket annat att tänka på, ditt barn, skola och jobb… viktigare saker än körkortet!