En upplevelse, 200 kr rabatt och mina nya naglar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En upplevelse, 200 kr rabatt och mina nya naglar

Hej finisar!

I morse var jag hos Madelene Arossell på Your styling partner som är hennes supermysiga salong i Örebro. När jag kom dit blev jag först imponerad över hur fint det var med rosa fåtöljer, en rosa ros vägg och hur prydligt allting var, önskar jag hade tagit en bild!

Förutom att Madelene är sjukt duktig och gjorde underbart fina naglar så blev jag sjukt inspirerad utav henne. Hon har inte bara varit utbildad inom naglar i 9 år utan är även utbildad inom ögonbryn och gör bryn tatuering, samt hudvårdsterapeut. När vi satt och gjorde mina naglar så berättade hon så mycket om hudvård och dåliga ingredienser. Blev såå inspirerad, ni som läser min blogg vet ju hur mycket jag brinner för det här med naturlig hudvård och lärde mig så mycket, kan göra ett helt inlägg om bara det. För mig är det viktigt att den man gör en behandling hos är en person jag tycker är trevlig och det kände jag direkt med Madelene.

Varför göra naglarna just på salong Your styling partner? då?

När du kommer och ska göra naglarna får du först godis som välkomnande. Sedan tvättar du händerna och får en egen handduk samt egen nagelfil för att det ska vara omöjligt att bli smittad av något från en annan kund. Du blir bjuden på fika och dryck som mousserande vin ( självklart alkoholfritt) i fina champagneglas samt blir bjuden på fika.

Du får även personlig hjälp och han fråga om råd när du är hemma så svarar Madelene så snabbt hon kan på dina frågor. Man får även med dig en bruksanvisning hem med råd hur man ska behandla sina naglar för att de ska hålla upp till 8 veckor.

Sedan har Madelene som jag nämnde 9 års erfarenhet då hon varit utbildad i 9 år och är riktigt duktig. Du får trevlig service, fina naglar, rådgivning och det där lilla extra. Det blir inte bara en behandling utan en avslappnad stund med riktig vardagslyx!

Rekommenderar verkligen!

Med rabattkoden “LinnMaj” får ni rabatt på nagelförlängning hela Maj!! Passa på att boka in till studenten. Vår bal är den 3:e juni så för mig vore det perfekt att komma typ i slutet av Maj och fylla på naglarna men ni kanske hinner boka upp alla tider. Ordinarie pris för nagelförlängning är 950 kr men med min rabatt kostar det endast 695:- och påfyllning 550:- istället för 690:- .

Är verkligen värt att gå till någon trevlig, bra med utbildning och mitt sista ord är Gå absolut inte till de asiatiska salongerna på typ Marieberg eller Vågen. Det har jag hört och läst om på flera ställen. De tar billiga priser för de slarvar och gör allt jättesnabbt samt filar ner ens egna naglar så de blir helt förstörda.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.