Något jag alltid gjorde men aldrig gör men gjorde igår 🙈 – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Något jag alltid gjorde men aldrig gör men gjorde igår 🙈

Hej finisar!

Alltså något jag alltid gjorde hela tiden förut var att pyssla massor. Jag har alltid haft det där skapandet i blodet. Man ser liksom på allt jag gör att det är jag som har gjort det.

Har någon speciell grej, allt blir så mjukt på något vis. Precis som min handstil eller när jag riktar, som jag inte är speciellt bra på, haha men man ser liksom att det är jag som har gjort det.

I högstadiet pysslade jag hur mycket som helst. Gjorde jättefina kort till ALLA mina lärare varje gång vi slutade skolan, jul och sommar. Det var matte, svenska, bild, musik, so, kemi, fysik, biologi, engelska, slöjd, hemkunskap… ja ni fattar! Alla verkligen.

Saknar intresset men har inte tid längre. Har ju ett distansförhållande, satsar högt på skolan, har ett jobb, driver en blogg som dessutom är en typ av egenföretagande , ja jag hinner inte helt enkelt. ( Körkortet är nästa prio nu)

Men hur som helst, jag, Marcus och Olivia tittade på superskaparna, ett nytt tv program och blev såå sugen på att pyssla så det gjorde vi minsann! Gjorde en drömfångare, Olivia en skål och Marcus en grej att hålla isär sladdar med. Var så kul och det ger verkligen mig något. Att tänka ut en idé, och sedan lägga ner tid och energi på att skapa, även om det är väldigt simpelt som detta, hehe.

Tipsar alla som har tid för de är avslappnade.

Puss och kram

( Hallon kissen ville med vara med oss)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.