Tiingelinn

Före och efter bilder på håret samt en rabattkod på 1500:-

När jag kom hem igår var jag så himla trött och orkade inte stå och ta bilder så gjorde som min favorit bloggare Gabrielle Jos brukar göra, vilket är att ta säng mys bilder på håret, hihi. Tur Fanny kunde ta den med tanke på klädseln..

Mitt hår fixat av underbara Violetta!

Mitt otroligt fula hår som var väldigt missfärgat och ja, hemskt!

En liten bild från Norrköping direkt efter färgningen! Så fint hår alltså. Kolla vad min rosa jacka och fina hår lyser upp i den gråa tillvaron, haha.

Lite löshår med keratinvax, så lyxigt.!

Hej finisar!
Nu behöver ni aldrig mer höra mig tjata över mitt fula hår, hihi. Som ni ser på bilden innan det fixades ovan så var det katastrof. Det såg ut som att jag hade utväxt liksom men det är färgat för 2 veckor sedan. Salongen jag var på heter Modeklipparna och ligger i galleria Domino i Norrköping!

Frisören som hjälpte mig heter Violetta och som ni ser på näst nedersta skylten så är hon friösrmästare och har mästarbrev. Hon är alltså en av få som är de absolut bästa frisörerna i hela Sverige och det kändes så bra att just hon fixade mitt hår! Hon gjorde slingor på mig och nyansering för att få bort det hemskt fula röda tonerna i mitt förra hår färgen de använder är från märket wella. Åh det var så skönt att komma till en frisör som verkligen visste hur hon skulle lyckas, så proffsig man förstod varför hon fått sitt mästarbrev.

När hon färgat kart satte hon i extinktions från poze i mitt hår och vi körde 100 slingor och detta gjorde håret så fylligt och fint alltså!

Till det bästa av allt… Med koden Modeklipparna 1966 så får du som läser min blogg 1500 kr rabatt på extantions hos modeklipparna!

Ordinarie pris för 100 slingor som jag har är 5000:- inkl i och ur tagning och ert pris blir nu i stället 3500:-! Grymt va? Uppge koden när du bokar din tid bara muntligt eller skriftligt beroende på hur du bokar.

Puss och kram finisar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.