Skaffa barn – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Skaffa barn

Hej på er finisar!

Som ni vet har jag fördomar mot unga föräldrar då föräldraskap inte sitter i åldern, haha det säger väl sig själv!

Är så trött på att se och höra om barn som far illa ( av "gamla" föräldrar )

Idag på bussen kom det en familj som hade 4 barn. Två stycken barn i 3-4 års åldern satt tillsammans i en vagn för spädbarn, ni vet en sådan hög med endast en oval liggsel, i knät har den ena killen ett spädbarn dessutom, en på ca 4 månader skulle jag gissa. Helt sjukt.

Den vagnen är inte till för se stora barnen och att låta den ena hålla ett så litet barn utan uppsikt är heller inte speciellt smart!

Sedan sprang 2 runt i bussen 4-5 års åldern ( han bara skiljt något år mellan fyra av demo hur som helst så åker bussen och de ramla men föräldrarna brydde sig inte. En går dessutom fram och rycker mig i håret 2 gånger. Blev självklart inte arg på ett barn då det var han som for mest illa pga föräldrarna. Är bara så hemskt när man inte tar hand om sina barn.

Alla får självklart uppfostra sina barn som de vill men jag personligen tycker man säger till sitt barn när den får fram och rycker någon annan i håret upprepade gånger och man som förälder ser det.

Jag vet att jag, Linn Andersson 18 år skulle kunna ta hand om ett barn bättre. Den dagen jag får barn kommer jag verkligen göra allt för det. Och nej det handlar inte bara om pengar utan inställning. Uppfostran kostar ingenting.

Tycker det är hemskt att veta att så många barn far illa på olika sätt och olika grovt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.