Hon blir slagen av sin pappa – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hon blir slagen av sin pappa

Hej på er finisar!

Alltså jag vet inte vad jag ska ta mig till. Som många av er vet så har jag instagramkontot @gulliginspiration med ganska många följare samt bloggen.

Då och då skriver folk till mig vilket är jättekul! När tjejer skriver att jag är en förebild för dem och att de känner sig mer nöjda med sina kroppar efter alla mina inlägg om att men inte kan vara för smal och så. Det värmer så mycket att verkligen göra skillnad för andra, men hur som helst…

En ung tjej skrev till mig för någon vecka sedan att jag var en förebild för henne och så vilket var super sött, sen började flickan berätta att hon brukade gå in på mitt instagram konto för att hon blev glad av bilderna när hon var ledsen.

Hon fortsatte berätta om hur henens pappa slår henne när han blir arg samt är alkoholpåverkad, jag blev alldeles kall och har nu hållit kontakten med henne i någon vecka.

Jag vet inte vad jag ska göra, hon vill inte att jag anmäler pappan men jag vet verkligen inte vad jag ska kunna göra för henne. Självklart är det jättebra att mina foton får henne att tänka positivt men det räcker inte på långa vägar.

Att bli retad för att man är smal har jag erfarenheter av så det är lätt att sätta sig in i och komma med råd, tips och pepp men att bli slagen av sin pappa har jag inga erfarenheter av.

Min pappa har aldrig någonsin slagit mig och jag vet att han aldrig kommer göra det. Han älskar mig och mina syskon och han skulle aldrig slå oss för han är en bra pappa.

En bra pappa slår inte sina barn så är det! Man kan inte vara ett undantag, slår man sina barn är man e skitdålig pappa och det kan ingen säga emot.

Skulle jag komma hem stupfull och spy ner köksmattan skulle han inte slå mig, skulle jag komma hem och berätta att jag var gravid när jag var 15 år skulle han inte slå mig, skulle jag slå sönder hans tv skulle han inte slå mig.
( Som tur är har inget av detta hänt )

Alltså herregud vad ska jag göra?

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.