Hur man får en tjej att falla – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hur man får en tjej att falla

Hej på er finisar!

Hehe tänkte skriva ett inlägg här för typ mina killkompisar har frågat hur man får en tjej att bli intresserad, haha. Detta utgår ju från mig nu då, haha.

Alltså de som är med mig är att jag är ganska svår person att ha ett förhållande med, haha. Alltså de är nog ganska lätt att få mig intresserad men sen så måste det vara väldigt mycket som ska stämma för att det ska funka sedan och blir ännu mer noga med det hela tiden efter att ha misslyckats.

Men hur man får "en tjej" ( i detta fallet mig som är en tjej) att falla.

1. Visa att du är intresserad!
Jag tycker det är as gulligt när man verkligen får bekräftat att någon är intresserad utan än. Att man vågar visa se är faktiskt väldigt modigt och gulligt.

2. Var inte för på.
Alltså det är gulligt när man visar men det är jobbigt om någon tjatar, är klängig och går för fort fram, blir bara pannkaka då.

3. Svårflirtad .
Alltså detta är inget jag rekommenderar alls men har haft en crush som var extremt svårflirtad men ändå typ släppte in mig lite grann i sitt liv så man ändå fick en liten hint om att han var intresserad. Fast önskade ju hela tiden att han skulle visa mer så rekommenderar inte denna metod, haha.

4. Var romantisk o gullig!
Alltså det är nog ganska individuellt men jag typ faller direkt för blommor, gulligull, och ja ni vet när någon kommer med massor av söta komplimanger och allt sånt där romantiskt är typ de viktigaste nästan.

5. Lukta gott och ha bra hygien!
Alltså de är verkligen så viktigt för mig. Doften är något jag lägger på minnet på något sätt. Sen så vill jag inte va nära någon som är ofräsch, funkar inte!

6. Ha liknande värderingar.
Alltså jag tror inte det är bra att vara tillsammans med någon som är för lik än själv men är man helt olika och vill olika saker i livet så kan de få mig att känna att se ändå inte kommer fungera och ger det inte en chans.

7. Var frågvis.
Med det menar jag att man frågar saker om än, är intresserad av att veta saker och så. Charmigt!

8. Hör av dig!
Alltså avskyr att ligga och vänta på ett sms en hel dag. Värsta är att när jag är intresserad av någon så stannar allt annat upp och se ända man kan konsertera sig på vad man än gör och vart man än är. Hans sms är se man väntar på.

Ring, sms:à, hör av dig, skriv fina grejor. Visa att du vill!

Det var nog mina tips tror jag. Jag falkar ganska snabbt om jag faller. Med Marcus tog det bara någon dag liksom. Har nog alltid varit så tror jag. Fast vänskap kan även utvecklas med så ah, beror lite på.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.