Foto studio bilder från fotograferingen med Helen – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Foto studio bilder från fotograferingen med Helen

Hej på er finisar!

Äntligen kan jag visa er bilderna från fotograferingen med Helen Shippey och bilderna är så himla söta, hihi! En super proffsig fotograf som verkligen kan ta fantastiska bilder! Dessutom var hon så himla trevlig. Tycker dessa bilder blev riktigt bra. 

Det som var synd bara med fotograferingen var att inte min fina vän Caroline som fixar mina naglar ni vet kunde var med och fixa hår och smink för hon är så sjukt duktig och vet vad jag tycker är fint och så. Kom en annan lite äldre kvinna som sminkade och fixade håret och det blev inte riktigt som jag tänkt mig så det är väl det enda som är lite tråkigt med bilderna att jag inte ser ut som mig själv i ansiktet och så.


Hur som helst så kan ni besöka Helens hemsida HÄR för att se andra vackra bilder hon tagit och för att själva boka in fotograferingar.​ Det spöregnade den dagen vi fotade så dessa bilder är studio bilder.


Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.