Betygen kom med konstig leverans- såklart skolan gör fel – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Betygen kom med konstig leverans- såklart skolan gör fel

Hej på er finisar!

Ingen big deal egentligen men jag tyckte bara att det var lite kul att just skolan som lär oss att göra rätt, som är så noga med allt och så luckas göra fel, haha.

Fick hem mina betyg idag och är otroligt nöjd med nästan alla betygen i alla fall, konstigt nog är det de teoretiska ämnena jag verkligen är nöjd över, haha. Ingen kommentar mer på betygen. Ingen bild på dem eller något sånt då man hela tiden borde utgå från sig själv och de jag tycker är dåligt kan någon annan se som bra och tvärt om. Sin egen förmåga är vad man ska jämföra med!

Hur som helst till skolans fail, haha. På brevet står det "till vårdnadshavare för Linn Andersson" trots att jag för ett halvår sedan fullt 18 år. Redan den 26/1 (en dag efter min födelsedag) ändrades all annan post men skolan glömmer bort tydligen.

Spelar ingen roll så var bara skönt att konstatera att alla gör fel. Man känner att man kan leva med sina brister av en sådan liten miss. För detta hade inte gett något A+ precis när det är adresserat fel.

Den stackare som gjort detta vill jag bara ge en kram och säga att det inte gör mig ett skit utan mer gör mig glad av att inse att allt inte blir perfekt men går lika bra ändå.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.