Tiingelinn

Spa mys med älsklingarna från Yr

Hej på er finisar!

Tänkte visa er hur mitt sätt att lyxa till det och ha egentid ser ut. Det absolut bästa jag vet är att kunna pyssla om min hud och hår, haha. Ingenting får mig att varva ner och bli så avstressad och lugn som det.

Jag tog ett bad efter mitt hemska nationella prov och då hade jag mina ljuslyktor jag köpte 50 st av på Ikea förut som är transparenta med små värmeljus i. Sedan hade jag rosenblad från rosor som började bli hängiga men inte tappat färgen ännu. Set är väldigt bra med den naturliga rosenoljan sm finns i dem bladen och den löses upp i vattnet!

Hade även badskum från Victorias Secret med doften Pure Seduction,åh doftade så gott, varierar mellan den och en med äpple från The body shop.

Sedan så hade jag även lite körsbär och saft att dricka och så bäst av allt mina nya Spa produkter från YR!

Alltså jag och Frida träffade ju Sandra som är dotter till Yvonne Ryding som gjort denna underbara serie med hudvårdsproduker och även hårvård på en kryssning och nu var hon så söt och skrev att jag skulle mejla så fick jag hem massor med underbara produkter. Åh jag älskar dessa framför all andra hudvårds märken! Blädra ner till bilden på dem så kommer jag skriva om varje produkt jag fått.

Det finns två serier och denna är från spa serien. Det är en ansiktspeeling med svartvinbär som skrubb och alltså den är så himla bra. Jag hade den i hela ansiktet i ca 15 min under mitt bad och tro mig den hjälper mot porer!

1. Ansiktsvatten- Detta har jag använt i ca 9 månader nu och om jag bara fick använda en enda skönhetsprodukt skulle det vara denna. Doften är obeskrivlig , vill ha den som parfym, haha. Den fräshar upp så himla mycket. Jag sprayar den först i ansiktet på morgonen innan ansiktskrämen. Sedan en gång efter sminket som finish spray. Sedan efter rengöring på kvällen på en padd och tar bort sista resterna.

2. Dag kräm som är perfekt när man har ärr eller finnar för den återhämtar och återfuktar huden så himla mycket. Älskar! Har den även som nattkräm. Det finns en speciell nattkräm men eftersom jag har rätt fet hy blir denna bättre för mig.

3. En så svalkande och kylande ögonolja som jag testat i en vecka nu. Har den under ögonen och den motverkar mörka ringar. Den funkar så himla bra ser redan resultat.

4. ögon make up borttagning som är som en olja. Denna är så bra för mig för den svider inte i ögonen som vissa gör på mig.

5. Peelingen för ansiktet som jag skrev om under bilden på bara den. Denna är från spa serien.

Vill tillägga att jag fick dessa produkter som en gåva och inte behövde skriva ett inlägg om dem men valde det så dessa ord kommer verkligen från mitt hjärta.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.