Ni är sjuka i huvudet – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ni är sjuka i huvudet

Hej på er finisar.

Idag så hände det en sak som fick mig att rysa och få ont i magen!

Jag kom hem till Marcus och var jätteglad och på bra humör men när jag sedan satte mig och kollade på Therese Lindgrens video, ni ser den HÄR, så hände detta.

En människa hade busringt hennes mamma och sagt att Therese hade dött i en bilolycka och skulle komma och identifiera kroppen.

Det är så jävla sjukt! Vad är det för fel på er människor som gör sånt här, som går hem till folk, ringer folk, mejlar, skickar saker och så vidare till folk ni inte känner!

Ni måste sluta, det är fåtal människor som gör sånt här men de förstör för alla och den här tjejen Therese som är min favorit youtuber funderar på att lägga ner kanalen. På grund av er som är helt dumma i huvudet.

Till alla er som är underbara fina människor så vill jag säga att ah stackars er som får mista er favorit youtuber på grund av några idioter.

Varför finns det sånna människor undrar jag.

Puss och kram till alla er fina människor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johannahogel

  Åh gud, såg den videon jag med.. Det är helt ofattbart hur människor kan bete sig. Sjukt är det vad det är, vi får hoppas på att Therese inte lägger ner kanalen, även fast jag förstår om hon gör det.. :/
  Jätte fin blogg btw, kram! 😊

 2. johannahogel

  Åh gud, såg den videon jag med.. Det är helt ofattbart hur människor kan bete sig. Sjukt är det vad det är, vi får hoppas på att Therese inte lägger ner kanalen, även fast jag förstår om hon gör det.. :/
  Jätte fin blogg btw, kram! 😊

 3. johannahogel

  Åh gud, såg den videon jag med.. Det är helt ofattbart hur människor kan bete sig. Sjukt är det vad det är, vi får hoppas på att Therese inte lägger ner kanalen, även fast jag förstår om hon gör det.. :/
  Jätte fin blogg btw, kram!

 4. johannahogel

  Åh gud, såg den videon jag med.. Det är helt ofattbart hur människor kan bete sig. Sjukt är det vad det är, vi får hoppas på att Therese inte lägger ner kanalen, även fast jag förstår om hon gör det.. :/
  Jätte fin blogg btw, kram!