Tiingelinn

Äntligen köpt denna goding

Hej på er finisar!

I veckan så beställde jag äntligen hem denna raring. Har tänkt att jag ska göra det så himla länge då jag fick en liten flaska med den doften av Paulina i somras. Sedan dess har jag älskat med stort Ä denna parfymen.

Har aldrig fallit för Escada förut sådär men denna är fantastisk! Det är en doft av körsbär, den är så himla speciell har aldrig doftar på något som doftar liknande. Ni måste helt enkelt ta ett spay och känna, hihi.

Beställde denna från någon hemsida på internett, ville ha en stor men 30 ml var det enda som fanns så.

Fick med ett torrschampo gratis med. Inte testat det än men väldigt kul och generöst såklart.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amelie

    Alltsåååå du måste berätta vilken sida! Jag har trott att den har slutat säljas i 3 år!! Där gjorde du min dag verkligen! <3

  2. Amelie

    Alltsåååå du måste berätta vilken sida! Jag har trott att den har slutat säljas i 3 år!! Där gjorde du min dag verkligen! <3