All you need is me – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

All you need is me

Hej på er finisar!
Idag tänkte jag tipsa er om ett jättebra märke på ekologisk hudvård som heter All you need is me. De kommer ifrånTrue organic of Sweden och är en otroligt bra hudvårdsserie.

Jag har testat enhudkräm förr torr och irriterad hy och den har varit den bästa jag någonsin haft. Brukar ofta ha sår runt mina nagelband och nu är de borta! Åh, ska måla mina naglar och lägga upp en bild för de är så himla kul med fina nagelband!

De säljer såklart andra typer av hudvårdsprodukter för andra typer av behov också så det är bara att kika runt.

Som ni vet så har jag börjat byta ut det mesta till naturliga och ekologiska produkter då de är så mycket bättre för både huden och håret. Dessa produkter gör sin inverkan och har en god effekt utan att det är konstgjort med kemikalier som kan lägga sig som ett fejkat täcke över själva “problemet” .

När ni ska köpa något nytt till huden vill jag verkligen rekommendera detta märke. Jag skulle aldrig rekommendera er något jag inte gillade, det vill jag att ni ska veta med.


Puss och kram!

Inlägg i samarbete med True organic of Sweden!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.