Maria Nila – organiska produkter annars går Ica basic lika bra! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Maria Nila – organiska produkter annars går Ica basic lika bra!

Kolla vilken fin rosa förpackning produkterna kom i!

Hej på er finisar!

Hade skrivit ett långt fint inlägg om dessa produkter till er i ca en timma men det försvann som här kommer ett nytt!

Jag fick äran att testa lite produkter från det organiska hårvårdsmärket Maria Nila vilket gjorde mig super glad! Deras produkter är inte testade på djur och de är 100% organiska, kan det bli bättre?

Jag fick testa enhårinpackning för skadat hår vilket jag gjorde för någon timme sedan och den var helt underbar! Mitt hår doftar så otroligt gott just nu när det är lite halvblött efter tvätten. Jag hade inpackningen i i ca 20 min. Eftersom att hårinpackningen är organisk så innehåller den inte silikoner som de flesta vanliga inpackningar och balsam gör. Silikoner gör så att hårstråna får en hinna på sig som gör att håret känns jättelent men det är som sagt bara en hinna utanpå hårstrået så själva håret vårdas inte. Denna inpackning innehåller inte det så håret känns inte lent på samma sätt, det känns lent på på ett mer realistiskt sätt, haha. Det är svårt att förklara men ni förstår när ni testar, det är i alla fall mitt riktiga hår jag känner.

Fick även testa värmeskyddet och det använde jag i fredags när jag plattade mitt hår. Det doftade gott och så är det jättebra för håret att spraya i det innan plattning/ lockning eller föning eftersom värme sliter något enormt på håret och jag är ju en expert på att platta ofta. Dessutom så ska detta värmeskydd återbygga skador som gjorts på hårt, så perfekt, en win-win!

Testade även hårsprayen och blev jätteförvånad, jag har kanske använt vanlig hårspray 20 gånger totalt i hela mitt liv, om ens det. Jag avskyr sådan hårspray, håret blir strävt och kladdigt tycker jag. Denna var inte alls så, den doftade gått och den fick håret att hålla sig på plats, är så fascinerad! 

En till positiv grej med dessa sprayer är att de är miljövänliga, både själva flaskan och innehållet vilket är riktigt bra! Därför är det verkligen värt att köpa dessa istället för de vanliga sprayerna. Jag kommer i alla fall aldrig mer spraya gift i mitt hår.

Till rubriken, jag skrev i rubriken ” Använd organiska produkter annars går Ica basic lika bra och det stämmer! Som ni vet har jag testat massor utav olika produkter till håret men inga har riktigt passat mig. Alla dyra schampon och balsam har varit som bortkastade pengar för innehåller produkterna silikoner, parabener och sulphater så är de dåliga, då går de lika bra med Ica basic eftersom det är dessa produkter som inte är bra för håret. Hoppas att ni förstår hur jag menar annars får ni fråga hår i kommentarerna eller mejla (linn.a@live.se)

Längre hår har stått överst på min önskelista länge nu och kanske kan jag äntligen få det eftersom mina hårsäckar inte blir igen täppta med kemikalier längre.

Rekommenderar verkligen dessa Svenska produkter de är helt underbara, låter kanske som jag överdriver men, nej det gör jag inte dem är verkligen så bra! Finns olika serier för olika hårtyper med.

Lycka till med era hår!

Puss och kram!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.