Tiingelinn

Hejdå kemikalier och välkommen friska , snabbväxande hår- Sättet som får håret att växa.

Hej på er!

I samarbete med Puurly.com så tänkte jag tipsa er om dessa fantastiska balsam och schampon! Som ni vet är jag väldigt mån om mitt hår, min hårkvalitet och jag vill att det ska bli mycket längre.

Jag har använt massor av olika schampon, balsam och dyra produkter som ni vet men min hårbotten är så känslig och börjar klia för att den är torr och det resulterar verkligen inte till snabbare hårväxt. Nu kommer jag gå all in på riktigt och bara fokusera på naturprodukter som är organiska.

Jag fick två fina flaskor med schampo och balsam från puurly.com som jag tänker testa ett tag nu, kommer komma med mer respons på dem allt eftersom men jag började idag.

Varför ska man använda organiska schampon?

Organiska schampon innehåller inte kemikalier så som prabener och silikoner. Detta gör att håret inte utsätts för dessa kemikalier och istället kommer i kontakt med naturliga ingredienser. Håret blir friskare och porerna blir inte igen täckta av kemikalier och kan på så sätt fokusera på att håla håret i bra kvalitet och det växer snabbare.

Hur känns håret med organiska schampon?

Jag har läst på massor av sidor att håret i början kan kännas strävt när du bytt till ett organsika schampo och det är för att de inte innehåller silikoner som gör att håret blir lent. Dock är silikonernas lenhet fejk då det lägger sig som en hinna på hårstråt och inte tränger in i det. I början kan det även kännas flottigt snabbare eftersom det inte är lika starkt.


Så här gör du för att börja med organisk hårvård:

1. Köp äppelcidervinäger 8 finns på Ica)
Med denna så nollställer du håret. Eftersom du troligtvis har använt ett vanligt schampo innan så har du kemikalierna i ditt hår och med hjälp av äppelcidervinäger så blir du av med dem och nollar håret.

2. Köp organiska shcampon och balsam från Puurly.com HÄR
A
nvänd dessa som vilket schampo och balsam som helst.

3. Kom ihåg att inte ha några icke vattenlösliga produkter i håret då ett organsikat schampo inte kan tvätta bor det.

4. Köp en kallpressad kokosolja. ( Finns på mataffärer eller HÄR )

Sedan är det bara att tvätta håret med schampo och balsam som vanligt efter att en gång nollat det med äppelcidervinägern. Kokosoljan har jag som en hårinpackning som jag tar i 2 timmar innan duschen. Jagg tog även i lite i topparna nu efteråt när håret var blött.

Det är första gången jag testar detta men är så positivt inställd till att bara ha organiska produkter i håret och få ett friskare och längre hår.

Puurly skickade även med en handgjord ögonskugga i en brun nyans men de har hur många fina som helst. De är i löspuder form vilket jag älskar! Så himla härlig ni hittar min färg genom att klicka HÄR ! Fick även med ett rosa läppbalsam och massor av små tester som jag ska testa, ska bli så kul ska övergå till ekologiskt och organiskt smink med nu allt eftersom.


Puss och kram på er!

Kommentera om ni har frågor.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.