Dagens inköp – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Dagens inköp

Hej på er!
Idag var jag och Marcus på stan i Linköping för att köpa lite fint nyårspynt inför morgondagen men vet ni vad? Det fanns inte i hela stan! Det slutade med att vi fick köpa silverstjärnor i form av paljetter på panduro för 54 kr, riktigt dyrt alltså, undrar vad det kostar att köpa in, haha.

Sedan köpte jag lite nya sminkprodukter som jag behövde, blev ett löspuder från Clinique, det är mitt absolut bästa sminkmärke att rekommendera. Har foundation stay mat därifrån och den älskar jag och nu blev det ett löspuder med tillhörande borste med. Transparent såklart! 300:- med borsten som är äkta.

Sedan köpte jag även lösögonfrans-lim för 50:- även det från kiks.

Mina andra inköp blev en spraybar hårolja ifrån lycko, 130:- med 30% rabatt! Så bra, min frisör hade den på mig och jag bara älskar den, super lätt, åter fuktande och ger så fin glans, älskar den!

Gick även in på face Stockholm som inte finns i Örebro där jag en gång i tiden hade köpt mitt favorit rouge och eftersom det jag nyligen köpte på make Up store blev väldigt mörkt och lite för "påskkärringaktigt" för min smak så köpte jag ett nytt där samt en såå fin ögonskugga jag ska ha imorgon på nyår, guldglittrande fast ändå mer metalic an guld, koppar kanske, hehe.

Innan vi åkte hem hoppade vi in på Apoteket och köpte nya vitaminer till mig eftersom att jag glömt de ena hemma.

Nu sitter vi och gör frågor till en tipspromenad vi ska ha imorgon.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.