Otroligt trött på falsk marknadsföring under mellandagsrean – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Otroligt trött på falsk marknadsföring under mellandagsrean

Hej på er finisar!

Nu ska Linn Andersson gnälla lite igen så om ni tycker detta är ointressant är det bara att sluta läsa.

Jag blir bara så otroligt trött på all denna falska marknadsföring som många butiker och nätshoppar kör med. Jag är ett stort fan utan Nelly.com och deras kläder men är så trött på dessa mejl jag får där det står 20% på ALLT, sedan klickar man in på sidan, hittar en Odd Molly tröja man vill ha, slår in koden och så står det, ” rabatten gäller ej på denna vara” då klickar jag mig vidare på sidan och kommer till en liten ruta med så liten text att någon med normal syn behöver mikroskåp nästan, haha nej men väldigt liten text och där står det, gäller ej, Odd Molly, Uggs, Tiger of Sweden och alla andra märken. 

Visst, det är deras val om de inte vill rea ut alla märkes kläder utan bara sina egna “Nelly basic kläder” men då ska det inte stå  20% på ALLT.  Det är just när det står allt som det blir så himla fel eftersom det inte gäller på allt! Tror att många känner igen sig. Detta gäller självklart inte bara Nelly.com utan massor utan fler butiker, främst nätshoppar som lite sneeky har rea på ALLT men inte just de sakerna som jag vill  köpa fast det är fortfarande på allt…

Det var part 1 det, sedan har vi part 2 och det är alla dessa “upp till 70%, upp till 50 % och så vidare, hallå..
Vi åker in till butikerna och det är 50% på en vara och resten i butiken är det 20% på om ens det. Känner ju mig så himla besviken när man kastat sig in till stan för ingenting.

sedan så har vi konflikten jag, Marina och Marcus hade på Media Markt förra året och som jag nyligen såg uppstått i år igen (såg en video på facebook)

När jag var med Marcus och hans mamma Marina och skulle köpa en dataskärm till Marcus på mellandagsrean så satt det en stor skyllt där det stod “Mellandagsrea” och priset på skärmen med röd text. Den var fortfarande dyr så vi ville såklart veta vad den kostat från början så vi kunde se om det var  något som varit jättedyrt och då var ett kap, och ja ni förstår. När Marina då lyfte på skylten så står det ett LÄGRE pris under, haha, helt sjukt ju! 

Vi konfronterade såklart personalen och sa att det var  olagligt med denna typen av bedrägeri. Den första killen visste inte vad han skulle säga, han blev rädd och sprang iväg, den andra vi talade med försökte och försökte slingra sig med förklaringar som att ” Vi vill visa att den här varan är en bra och billig vara, därför har vi denna lappen” Vi sa såklart att varför står det Mellandagsrea om produkten är höjd i pris och det hade han ingen bra förklaring till. Han erkände själv att det var väldigt konstigt och vi fick rabatt på skärmen, dör att vi vågade stå på oss ordentligt! 

Vi kollade även andra skyltar på andra produkter eftersom personalen sa att det var en annan typ av lapp på varor som var sänkta men det fanns varor med exakt samma lapp som var sänkta (som det ska vara när det är rea) men våran var höjd!

Såg nu som sagt på facebook att en kille varit med om nästan samma grej, skillnaden var bara att varans pris hade samma pris under lappen som över och inte var höjd i pris men det är ju lika fel det, detta var med på Media Markt! Riktigt dåligt om ni frågar mig.

Varför ska rea vara ännu mer komplicerat än det redan är?

Puss och kram och tack för mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.