Maximal otur – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Maximal otur

Hej på er!

Nu är jag tillbaka här igen! Vad kul att SD att så många kikat in på Fannys inlägg, tyckte hon skötte sig fint förutom att hon snapade lite medan hon bloggade från min mobil, haha.

Igår medan ni fick fina och roliga inlägg från Fanny så stupade min tillvaro igen.

Det räcker visst inte med en krånglig tandställning, svimningar, saknaden efter sin kille man inte fått träffat, vitaminbrist samt körtelfeber, nej, nej en växel till..

Har haft så ont i en tand i flera dagar och när jag inte kunde tugga min lunch idag ringde jag och bokade en tid hos “akuttandläkaren” i Örebro. Var nog den bästa tandläkare jag haft men det jobbigaste beskedet. Trodde det var tandställningen som skavde ( vilket den med hade gjort för han upptäckte först massor av sår i tandköttet men är ju så van) men nej det var en liten infektion i min högra kindtand.

Halva tanden gjorde jätteont och halva tanden var död! Så ja jag fick gapa och få en 10 cm lång bedövnings nål i munnen och sedan kändes hela kunden och läppen svullen på höger sida och ja en rotfyllning påbörjades! Nu jag jag alltså det att tänka på med.

Var även otroligt ovanligt särskilt i min ålder och ännu mer sällsynt när man aldrig haft några hål eller har någon lagning. Tandläkaren konstaterade att infektionen i tanden uppstått pga tandställningen som var väldigt ovanligt, men, men såklart så ska tandställningen förgifta mig!

Första delen i processen är i alla fall påbörjad och det är ju bra.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.