sista dagen att vinna presentkortet på 500:- – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

sista dagen att vinna presentkortet på 500:-

Hej på er!

Vill påminna er om att det är sista dagen idag att delta i tävlingen där ni kan vinna ett presentkort värt 500:- hos silvernorden. För att komma till tävlingsformuläret kan ni klicka HÄR. Det är dem som kommer dra en vinnare så jag håller tummarna för er! Lycka till.

Nu är jag på väg till skolan efter en mysig morgon med en smoothie med jordgubbar, granatäpple och vaniljyoghurt till frukost. Älskar min Optimum-9400 ! Glöm inte att använda rabattkoden LA-Optimum som ger er 95:- rabatt!

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.