Myskväll med underbar doft och gott tilltugg – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Myskväll med underbar doft och gott tilltugg

Hej på er!

Igår kväll så hade jag och Fanny lite myskväll mitt i all stress där vi njöt av avocado , pepparkakor med Philadelphia ost. (Godaste ni måste testa) och grumlig äppeljuice!

Dessutom hade vi en jättefin och väldoftande amaryllis på bordet! Julkänslan var på topp mitt i stressen. Somnade senare än jag borde och är nu påväg till skolan för adventssamlingen i kyrkan. Ska bli rätt kul för ska sjunga lite solo grejor med min underbara Frida bland annat.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.