Lucia drömmarna i tusen bitar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Lucia drömmarna i tusen bitar

Hej på er!
Har stressat hela tiden enda sedan jag kom hem som är jättedåligt för mig, i know.

Har fixat mat till mig och Fanny, Pärlat, pluggat och sätt ett program, mejlat med sponsorer och ja massor med mer saker och är inte klar!

Idag i skolan så fick jag veta att jag inte blev Bergslagen och Lindeskolans lucia.😔

Jag som har förberett mig enda sen dagis, haha.

Nej men jättetråkigt när man själv inte kan göra något åt det. Får man tillexempel ett dåligt betyg på en uppsats vet man ju att det beror på en själv men här ligger ödet inte i mina egna händer liksom.

Alla andra tjejer på estet är jättefina och duktiga så kommer bli hur fint som helst men det hade ju varit lite utan en dröm för mig och jag är en sådan person som verkligen ville detta så himla mycket, men men. Man får inte alla chanser i livet inte.

Puss och kram finisar !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.