Tiingelinn

Lite saker jag skulle vilja få utav tomten

Hej på er fina läsare!

Har precis ätit middag och lagt mig i sängen för att plugga lite,, hehe. Började blogga, kolla Youtube och nätbutiker istället, men ska ta tag i det snart.

Kikade in på webbshoppen Blingit.se där jag hittade massor av fina saker. Jag har ett Thomas Sabo armband som ni kanske vet och hittade så fina berlocker till det på denna hemsida. Det med två hjärtan som satt ihop var bara så fint! Det står med på min önskelista som jag har i ett word dokument på min dator, hehe. Ganska så smart att göra önskelistan på datorn då man kan infoga bilder ock länkar.

Hittade även en sådan klocka jag velat ha så himla länge fast med små glitter prickar istället för strecken, ännu finare ju! Daniel Wellington heter dem är är hur fina som helst. Länkar till den under bilden på den och lika så den söta berlocken till Armbandet. Slängde med en bild på armbandet också eftersom alla ni kanske inte har ett sådant och jag tycker dem är superfina.

Jag brukar önska mig berlocker till det av mina vänner och släktingar, det är så kul att få unika berlocker till sitt armband och varje gång du kollar på armbandet så tänker du på personerna du fått det av.

Hittade verkligen massor av fina saker, blev helt exalterad, haha, ni vet hur jag är när jag hittar massor av fina saker. Det var ett litet tips från mig!

Ha en fin Lördag kväll.

(Inlägg i samarbete med Blingit.se)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.