Tiingelinn

Dags att unna sig en riktig spa upplevelse

Hej på er!

Åh vad jag är sugen på att besöka ett spa igen, det är verkligen vad jag skulle behöva just nu. Avkoppling och relaxa med någon man tycker om. Sist var jag och Marcus på ett underbart spa i Stockholm och det var så mysigt, romantiskt och avkopplande, skulle verkligen uppskatta en mysig spa upplevelse på Sturebadet i Stockholm!

Är du lika sugen på att komma bort, koppla av och bara njuta så kan jag tipsa er om att kika in hos boxexperience.com som är en sajt där du kan köpa roliga och fina upplevelser att ge bort till någon du tycker om i julklapp till exempel. Själv brukar jag alltid ha så svårt att komma på julklappar till nära och kära för det känns som att alla redan har allt eller så blir jag nervös att de inte ska tycka om den men en upplevelse kan ju aldrig bli fel och dessutom så kan vi ju vara lite smarta och köpa en upplevelse som du själv får njuta av tillsammans med personen som får presenten, hihi.

Sturebadet är ett spa i Stockholm som erbjuder massage, träning, avkoppling. Det finns olika paket att välja mellan, själv skulle jag nog vilja mysa med Marcus på en för två personer. Ni kan kika in de olika alternativen HÄR. Spat har 18 års åldersgräns för att det ska vara lugnt och fridfullt, en perfekt present till mig, hehe.

Miljön är ju helt fantastisk, kolla bara på bilden av poolen, wow!

(Ps inlägget är sponsrat)

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.