Lyckan som uppstog när jag skulle kolla rean – Så glad – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Lyckan som uppstog när jag skulle kolla rean – Så glad

Hej på er!

Gick in på Nelly.com för att kolla in rean och såg dessa skor för endast 159:- så otroligt snygga! Klickade in mig på den om såg att de finns i storlek 35! Yes, äntligen några som förstår att det finns tjejer med små fötter! Dessutom är dem otroligt snygga! Finns kvar i storlekarna 35, 36, 37,38,39,40 och 41 så har ni storlekar mellan dessa och tycker dessa är lika snygga som jag är det bara att kika in via länken i bilden.

Vill tillägga att detta inte är ett sponsrat inlägg utan bara jag som är lite extra glad och vill göra lite reklam för en bra webb butik med skor i min storlek,

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.